Gepost op 10.02.2016door
Hallo iedereen,
De laatste weken is er bergen werk verzet aan het nieuwe lokaal , niet alleen door eigen medewerkers maar ook door de aannemers.  Wie de site en Facebook wat heeft gevolgd, heeft kunnen zien dat het binnenterrein klaar is alsook de petanqueterreinen.  Als het weer en beetje meezit kan ook de oprit de komende weken aangelegd worden.   De trappen voor de passerelle zijn opgemeten en worden normaliter deze ( en volgende ) week nog geplaatst en Dave is ondertussen  al plannen aan het maken voor de inrichting van het berglokaal. De elektriciteit is ondertussen (goed) gekeurd en aangesloten en ook de loodgieter komt eerstdaags langs waarna ook die installatie kan gekeurd en opgestart worden.  Rest enkel nog het gieten van de betonvloer op de 1e verdieping, wat ook al ingepland is.
Als dit achter de rug is , rest ons enkel nog de afwerking en de opkuis voor de opening.   Die opkuis was eerder al vastgelegd op zaterdag 26 maart  vanaf ’s morgens.  KSA verhuist die dag ook al het materiaal van het bergkot.
Om de vermelde afwerking  nog te realiseren ,  is er een extra werkdag ingelast op zaterdag  5 maart, vanaf 08u. Voorlopig al op de planning die dag :
* Gevel dichtwerken aan overhang + details afwerken.
* Overgang vernissen
* Plinten plaatsen & kitten.
* Kitten waar nodig ( sanitair, etc. )
* Toog schilderen.
* Omgevingswerken ( hier en daar wat niveleren rond het lokaal ) + eventueel wat inzaaien.
* Dampkap hangen.
* Voegen etc van de tegelwerken nakijken en aanwerken waar nodig.
Bij deze onze finale oproep voor  deze 2 zaterdagen.  Wie een handje kan/wil komen helpen , graag een seintje vooraf aan hans.vannespen@telenet.be ( met oog op de verzekering).  Voor de catering wordt gezorgd.
Tenslotte nodig ik jullie allemaal nogmaals graag uit voor het feestweekend , meebepalend voor de officiële opening van het lokaal opzaterdag 16 april 2016 vanaf ca. 15 uur.  U mag eerstdaags nog een officiële uitnodiging daartoe in de bus verwachten.
mvg,
Koen

Laat een bericht achter