Gepost op 4.10.2015door
HET NIEUWE KSA LOKAAL GROEIT VERDER !!!!!
Na de zomer zijn we, zoals eerder al gemeld, terug in gang geschoten. Na de succesvolle meiboomplanting, zijn ook de werken terug effectief gestart. Zoals jullie in de foto’s kunnen zien is de betonnen fundering ondertussen bedekt met PUR  en gisteren werd de chappe gelegd in de keuken en de sanitaire ruimte. Normaliter zullen ook de betonvloeren in de lokalen en in de grote zaal volgende week worden gelegd.
Zoals reeds eerder via mail doorgestuurd, gaan we dan ook zelf terug de handen uit de mouwen steken om ons nieuwe lokaal verder af te werken (en de werf wat op te ruimen). Dit gebeurt op zaterdagen 10 en 17 oktober telkens vanaf ca. 8 uur. De geplande werken staan hieronder opgesomd.
** Plinten afwerken.
** Passerelle: putten graven + bekisting plaatsen.
** Alle gerief dat buiten en boven staat, naar het bergkot.
** Bekisting rond sjorkot etc. plaatsen.
** CLT afval inkorten met kettingzaag en in container gooien
** Indien de KSA vrij is, kunnen ze den beneden vernissen.
** WC kaders maken + pot plaatsen 🙂
** Gyproc plaatsen.
** Nog dingen van 10 oktober afwerken.
** Putten vullen met beton.
** Grond aanvullen tegen de plinten.
** Metalen (inclusief bij de Koen) afvoeren.
unnamed-1 unnamed IMG_5068 IMG_5071

Laat een bericht achter