Gepost op 11.02.2014door

Uitreiking ING Solidarity Award

Eind november verschenen op verschillende sociale media de eerste berichten van de ING Solidarity Award, een nieuwe promocampagne waarin ING Belgische vzw’s steunt. KSA was toen nog niet ingeschreven, maar we beseften algauw dat dit een kans was die we niet konden laten liggen. Na heel wat papierwerk werd onze deelname goedgekeurd en konden we starten met onze inhaalrace. De wedstrijd duurde nog 2 weken, en we zouden alles uit de kast halen om in de top 5 van provincie Antwerpen te eindigen. En zo geschiedde, spammen deden we als nooit tevoren, maar goed nieuws bereikte ons enkele dagen later: de €1000 was binnen!

Op donderdag 6 februari werden de cheques aan alle 55 winnaars overhandigd. Het was snel duidelijk dat ING hier geen kleine aangelegenheid van wilde maken. We werden verwacht in het Centrum voor Hedendaagse Kunst Wiels te Brussel, gevestigd in een mooie oude brouwerij. Na verschillende keren gespot te zijn door de professionele camera’s en met heel wat interessante mensen gepraat te hebben, kregen we de cheque uit handen van CEO Rik Vandenberghe. Weer een ervaring rijker en een stap vooruit in ons project voor een nieuw KSA-lokaal.

Bedankt vrienden, voor jullie stem! Bedankt ING, voor jullie steun!

 

EA-0071 EA-0010

IMG_1323 IMG_1324 IMG_1326

Laat een bericht achter