Gepost op 18.01.2016door
Hallo iedereen,
Door de wateroverlast en de daaropvolgende vrieskou, zullen de buitenwerken een beetje worden opgeschoven. Ondertussen zijn alle tegelwerken afgerond alsook het merendeel van de elektriciteitswerken. De passerelle en het berglokaal worden in de komende weken verder afgewerkt en als alles verder volgens plan gaat, kunnen we tegen eind deze maand de elektriciteit aansluiten in het lokaal.
We hebben nog wel wat marge voor de buitenwerken en het vloeren op de 1e verdieping en hebben ondertussen zaterdag 26 maart ( vanaf 9 uur ) aangeduid als grote opkuisdag van het nieuwe lokaal. Wellicht worden ook nog een aantal kleine zaken afgewerkt en misschien kan ook al een deel van de verhuis gebeuren. Op die manier is alles netjes tegen dat het lokaal enkele weken later in gebruik genomen wordt.
Noteer alvast die dag in uw agenda en als je wil komen helpen, geef dan een seintje aan hans.vannespen@telenet.be. Wij zorgen dat iedereen verzekerd is en zorgen voor een middagmaal.
mvg,
Koen

Laat een bericht achter