Gepost op 21.12.2015door

PRETTIGE EINDEJAARSFEESTEN !!!!!!!!!!!!!!!!

Beste KSA-er, oud-KSA-er, ouder of sympathisant ,
Op 19/12 vond de laatste werkdag van 2015 plaats in ons nieuwe lokaal . Een nieuw lokaal dat stilaan vorm begint te krijgen zoals jullie op de foto’s kunnen zien . Alle vloeren liggen er in op het gelijkvloers en de keuken en het sanitair zijn reeds opgevoegd. Rest ons enkel nog een deel van de faience ( in het kleine mindervalidentoilet) en de voegwerken aan de muren. En dan kunnen we de keuken installeren ( eerste toestellen zijn al gearriveerd) en alle toiletten en lavabo’s ophangen.

Ook de eerste ophangingen voor de passerelle zijn geplaatst en de gevel is terug dichtgemaakt. Tegen midden januari zal de passerelle in principe staan en aansluitend worden de omgevingswerken aangevat. En zo blijven we op schema. Wij willen bij deze dan ook iedereen bedanken die ons dit jaar ( en de jaren daarvoor) heeft geholpen bij de bouw van het lokaal en wensen jullie een zalige kerst en een prettig eindejaar toe ! Op naar de opening op 16 april 2016 !

De VZW Vlaamse Kerels

image image image image image imageimageimageimage

 

 

Laat een bericht achter