Gepost op 19.09.2015door
Beste KSA-er, ouder, oud-leider of sympathisant,
Circa 1 jaar na de eerste spadesteek in september 2014 , staan we ondertussen al een heel eind verder met ons lokaal.  Het lokaal is ondertussen wind- en waterdicht en we zijn stilaan aan de afwerking bezig.  Na een welverdiende zomervakantie zijn we sinds enkele weken terug in de weer.  Vorige week werd de passerelle besteld en deze week worden ook de omgevingswerken en de vloeren uitbesteed.  Tevens worden in het najaar de buitenverhardingen gelegd  en in september-oktober wordt wellicht ook de laatste hand gelegd aan de verlichting en de elektriciteit.  Dat geeft ons dan nadien nog enkele maanden om de resterende taken ( inrichting bergkot,loodgieterij, vernissen , opruimen werf ,….) uit te voeren.  Zoals het er nu voor staat , zitten we op schema voor de officiële opening op 16 april 2016. 
We  hebben nu alle offertes en weten  dat we net geen 14% meerkost hebben,  maar desalniettemin is dit  uiteindelijke budget grotendeels rond (er schieten enkel nog  65 loten van onze lotenlening over).  Fiscaal aftrekbare  schenkingen via KSJ nationaal blijven mogelijk en zullen vanaf heden gebruikt worden om de (huidige) inboedel aan te vullen. We doen bij deze dan ook een allerlaatste oproep om ons te helpen potentieel geinteresseerden warm te maken voor ons prachtige project.  Alle info dienaangaande kan u terugvinden in de rechterkolom van de frontpagina van  onze website https://lokalen.ksazwijndrecht.be of in het recent doorgestuurde Daghet.
Ik wil u tenslotte graag  uitnodigen op onze aanstaande activiteiten, met name:
* de meiboomplanting op 19 september 2015 vanaf 16u30 aan het nieuwe lokaal
* de wereldrecorpoging munttapijt leggen op 31 oktober 2015 vanaf 8 u in de toonzaal van Autocentrum  te Dorp West 125
* en hou alvast het weekend van 15,16 en 17 april 2016 vrij want dan zijn het KSA feesten met als hoogtepunt de officiële opening van ons nieuwe lokaal op zaterdag
* Daarnaast wil ik ook nu al een oproep doen aan de sportievelingen onder ons om op zaterdagavond 16 april 2016 deel te
nemen aan de 2e editie van het ‘fietsen op rollen’, nu met nog meer ploegen , aparte races voor mannen en vrouwen,…..
U nogmaals dankend voor alle steun die we mochten ontvangen,
met vriendelijke groeten,
VZW Vlaamse Kerels Zwijndrecht
10461884_850796208330636_1963362082628435624_o

Laat een bericht achter