Gepost op 24.08.2015door

Beste KSA-er,  ouder, oud-KSA-er of sympathisant,

Behoudens een constructieve werkvergadering eind juli, hebben we de touwtjes enkele weken laten vieren en iedereen van een welverdiende vakantie laten genieten. Tijdens dit overleg werd ook een nieuwe werkdag gepland op 22 augustus, een dag waarop we nog een aantal zaken willen afwerken (waterkering controleren, doorsteek met thermowood bekleden, …) maar vooral ook al een aantal voorbereidende werken doen voor de afwerking in het najaar (vloeren, electriciteit en verlichting). Alle nog uit te voeren werken, waarvan we nu ook allemaal offertes hebben, werden overlopen en Stefan en Dave zijn momenteel druk bezig om de offertes ook om te zetten in effectieve contracten. Er heeft verder ook een overleg met de gemeente plaatsgevonden, waarmee we eerstdaags ook een akkoord hopen te bereiken over de omgevingsaanleg en de verharding naar het lokaal. Het enige item, waar we in september nog een knoop moeten doorhakken , is het plaatsen van de passerelle. Tegen dan willen we in principe alles aanbesteed hebben. In parallel hebben wij ook ons budget nog eens aan een update onderworpen. Wat dat betreft zijn we er nog niet  helemaal, hetgeen vooral te maken heeft met budgetoverschrijding. Deze laatste moeten we normaliter om en bij de 10% % kunnen houden en we hebben deze zomer al een flink deel van dat bedrag kunnen vinden. Aktueel zijn nog zo’n 60 loten van de 2e lotenlening ter beschikking en ook giften kunnen nog altijd via KSJ nationaal worden gestort (zie rechterkolom van de frontpage van deze site).

Tegen 19 september 2015  zal een groot deel van de afwerking nog moeten plaatsvinden, maar  het loont zeker de moeite om een kijkje te komen nemen  tijdens de meiboomplanting (zeker als u er niet bij kon zijn op het eerste kijkmoment eind mei). Hopelijk tot dan !!  Aanvang omstreeks 16 uur.

groeten,

VZW Vlaamse Kerels

11406436_856035894473334_4205029457801198351_o

Laat een bericht achter