Gepost op 22.06.2015door

Beste KSA-er , ouder, oud-KSA-er en/of sympathisant,

Sinds de start van de opbouw van het nieuwe lokaal op 11 maart  2015 is er al heel wat werk verzet.  Binnen een 2-tal weken zal  Fase 1 ( wind- en waterdicht lokaal) grotendeels afgerond zijn. De foto’s zijn terug te vinden op de website lokalen.ksazwijndrecht.be en op de facebook-pagina van ‘KSA Zwijndrecht Bouwt’.

10461884_850796208330636_1963362082628435624_o

Ondertussen hebben we ook de offertes van Deel II (afwerking) bijna allemaal in ons bezit. Aan de electriciteit zijn we al een tijdje bezig en deze week worden ook de werken van het sanitair aangevat.  Binnenafwerking, vloeren , passerelle, … worden ook allemaal stilaan gepland. We kennen ondertussen dan ook het uiteindelijke budget, hetgeen een kleine 10 % hoger zal liggen dan aanvankelijk geraamd.

Ook op dit vlak hebben we de afgelopen weken en maanden niet stilgezeten en hebben we goede vooruitzichten om dit budget helemaal rond te krijgen.  De meeste  deelfacetten van het budget zijn voorzien, alleen moeten we nog wel een minimum van 138 loten (van de 2e lotenlening) verkopen.  Wij willen jullie dan ook allemaal vragen om zoveel mogelijk reclame te maken voor de lotenlening bij vrienden en kennissen. Als we daarin slagen , is ons budget rond en kunnen wij onze droom volledig waarmaken. Schenkingen blijven ook nog altijd mogelijk via KSJ Nationaal. Meer info kan u eveneens via hogervermelde link vinden op de website.

Ten slotte wil ik  u nogmaals  herinneren  aan de nog geplande evenementen :
*0p 19 september 2015 zal de meiboomplanting doorgaan, waarvan de precieze organisatie eerstdaags verder wordt geconcretiseerd.  Dit zal een beetje analoog zijn als de 1e spadesteek  en het nieuwe lokaal zal er tegen dan weeral helemaal anders uitzien (vermoedelijk zal de passerelle er wel nog niet staan).
*Op 31 oktober 2015 gaan we het wereldrecord munttapijtleggen proberen verbeteren. De locatie wordt eerstdaags gefinaliseerd , want de sporthal is niet langer beschikbaar dat weekend.  Meer info en PR volgt in de komende weken
*en last but not least: de officiële inhuldiging van het nieuwe lokaal zal plaatsvinden op zaterdag 16  april 2016, tijdens het feestweekend van volgend  jaar.

Hou alvast de datums en hopelijk tot dan !
En in tussentijd een fijne vakantie toegewenst !

mvg

Koen De Decker

Laat een bericht achter