Gepost op 10.02.2015door
Beste sympathisanten ,
Zoals u ongetwijfeld reeds hebt gezien of gehoord, zijn de werken aan ons lokaal gestart. Als de weergoden ons een beetje goed gezind zijn, kunnen de muren rechtstaan tegen ons feestweekend van 3, 4 en 5 april 2015.
Wij houden u via deze site verder op de hoogte over de vorderingen en ook tijdens het feestweekend wordt er ruimschoots aandacht besteed aan het nieuwe lokaal.
Langs deze weg willen we ondertussen reclame maken voor de activiteiten die het steuncomité dit jaar nog organiseert .
Zoals reeds hogervermeld vindt ons feestweekend plaats van 3 tot 5  april 2015 en dit  op het binnenterrein aan het Adminstratief Centrum.    U kan alle informatie over dit weekend vinden op de website  www.ksafeesten.be 
Ook kan u langs die weg inschrijven voor  de verschillende activiteiten  van dat weekend: het jaarlijkse eetmaal, de lasershoot wedstrijd, het fietsen op rollen, de petanque wedstrijd,  de quiz, ……
Op 19 september 2015 wordt een meiboomactie georganiseerd. Dit zal de eerste activiteit zijn die doorgaat op onze nieuwe locatie in de R. Orlentstraat.  Het concept zal een beetje zijn zoals bij de eerste spadesteek. Naast het officiële gedeelte met de eigenlijke boomplanting, zullen we ook een rondleiding in het nieuwe lokaal kunnen organiseren en we zullen er ook de officiële opening bekend maken (die in 2016 zal plaatsvinden). Hou alvast de datum vrij.
Ten slotte is er eind dit jaar de al langer aangekondigde recordpoging munttapijtleggen. Deze zal doorgaan op zaterdag 31 oktober 2015.  Wij hopen dat onze reserveringsaanvraag voor de gemeentelijke sporthal later deze maand wordt goedgekeurd zodat wij u naast de datum ook de locatie kunnen bevestigen .  Onze inzamelactie vordert ondertussen goed, wat niet wil zeggen dat wij niet nog altijd munten kunnen gebruiken. Naast eurocentjes kan u ook met andere/oudere munten (zonder nominale waarde) bij ons terecht. Wij hebben ondertussen ook al een ‘proeflegging’ gedaan om te weten hoeveel munten, volk en tijd we nodig hebben om de recordpoging tot een goed einde te brengen.
Al deze activiteiten staan uiteraard in het kader van de verdere financiering van ons nieuwe lokaal. Ons budget is ondertussen vergevorderd, maar nog niet volledig rond. Wij hopen in de komende weken tot maanden de resterende loten van onze 2e lotenlening nog te verkopen om het budget rond te maken. Meer info hieromtrent kan u eveneens terugvinden op de website http://lokalen.ksazwijndrecht.be/web/2014/03/09/nieuwe-kleinere-lotenlening
2015-02-07 16.23.18 2015-02-07 15.20.18
2015-02-07 15.20.06

Laat een bericht achter