Gepost op 27.12.2014door

Wereldrecord muntentapijt 

De laatste jaren heeft KSA Vlaamse Kerels Zwijndrecht al heel wat verscheidene activiteiten georganiseerd, en toch komen we nu nog met iets helemaal nieuw op de proppen: wij gaan het grootste muntentapijt ter wereld leggen! De opbrengst gaat rechtstreeks naar de bouw van onze nieuwe lokalen.

Sinds een aantal weken staan er spaarpotten in de winkels van Zwijndrecht en Burcht waarin u uw munten kwijt kan, hiervoor bedanken wij alvast alle winkeliers en de mensen die ons hiermee reeds gesteund hebben. Ook op alle KSA-activiteiten kan u uw munten binnenbrengen.

In november 2015 zal het muntentapijt gelegd worden. Meer informatie betreffende onze wereldrecordpoging en andere vorderingen van ons lokalenproject vindt u steeds op lokalen.ksazwijndrecht.be. Het project zal vanaf nu goed te volgen zijn, want nog in 2014 starten de werken.

 

Spaar ze!

KSA Vlaamse Kerels Zwijndrecht

 

20140830_wereldrecordmuntentapijtKSAzwijndrecht_affiche

Laat een bericht achter