Gepost op 11.04.2014door
De droom komt dichterbij – infoavond 22 april 2014 !
In de afgelopen weken hebben we de droom van ons lokaal weer iets korter bijgebracht.  Zo werd op dinsdag 8 april 2014 de aanvraag voor de stedenbouwkundige vergunning ondertekend en later deze week ingediend. Daarnaast zijn we nu volop aan het werken om het financiële plaatje rond te krijgen.
Mede geholpen door de weergoden,  werd ons feestweekend een succes.  Bovendien mochten we in de afgelopen weken een mooie schenking ontvangen van Dredging International  en heeft ook de CERA coöperatie beslist om ons te ondersteunen ( klik hier voor meer info ).  Daarnaast  werden in de nasleep van ons feestweekend de eerste 35 loten van onze nieuwe lotenlening verkocht ( Meer info over lotenlening ).  Ten slotte ontvingen we via de VZW van KSJ Nationaal ook nog meerdere andere schenkingen. Deze laatste manier van schenken blijft vooralsnog nog steeds fiscaal aftrekbaar ( Meer info over de mogelijkheden van schenkingen ).
Indien u nog meer info wil, kan u altijd met ons contact opnemen ( contact ).  U kan met  al uw vragen ook terecht op onze infoavond, die doorgaat op dinsdag 22 april in de zaal van Jeugdheus Trechter te Zwijndrecht.  De aanvang is voorzien om 20 uur en u bent allen van harte welkom.
Wij kunnen met een steeds groter wordende zekerheid melden dat de werken nog dit jaar zullen aanvangen !!
 cera_logo_N_B_pdf

Laat een bericht achter