Gepost op 14.04.2013door
Op vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus  nemen een aantal KSA-ers en oud-KSA-ers  ( momenteel 4) deel aan de jaarlijkse dodentocht in Bornem . Bedoeling is niet alleen om hun eigen grenzen te verleggen, maar tevens wat centjes te verzamelen voor ons lokaalproject
Daartoe willen de stappers zich laten sponsoren per kilometer.  Dit kan bij de stappers zelf of via overschrijving  op rekeningnummer  BE47 8601 1591 5180  met de vermelding ‘ sponsoring dodentocht KSA Zwijndrecht’. 
Tevens  zal een pronostiek worden georganiseerd, waarover later meer info op deze site. 

De inschrijvingen gebeuren  eind april. Mocht  u geinteresseerd zijn om mee te stappen dan kan u contact opnemen met ons via  bouw@ksazwijndrecht.be
Is de afstand u toch wat te ver,  dan kan u ons toch helpen bij dit gebeuren.  We voorzien namelijk ook een team dat o.a. instaat voor de catering, morele support en we willen ook  enkele stappers die in de moeilijke uurtjes ( ‘s morgensvroeg) een eindje meestappen. Ook hiervoor kan u op hogervermeld emailadres terecht.

2 Antwoorden

 1. Katrien De Decker says:

  Dag bouwcomite

  Sponsoring is gestort. Ik wil ook wel helpen voor logistieke of morele dodentocht steun.
  Ik ben meestal al vroeg wakker, zo in de kwade stapuurtjes.

  Hou me maar op de hoogte.

  Groetjes
  Katrien

 2. Caroline says:

  Hallo,

  Ik ben een oud-leidster van chiro Heist Station en wij gaan ook bouwen. En bouwen kost natuurlijk ook geld dus gaan wij met enkele (oud)-leden ook deelnemen aan de dodentocht. Nu las ik hierboven dat jullie dit ook hebben gedaan.
  Nu vroeg ik mij af hoe dat jullie dit praktisch hebben aangepakt en dit veel geld in het laatje heeft gebracht.

  Mvg
  Caroline

Laat een bericht achter