Gepost op 13.04.2013door

Hallo,

 

Op vrijdagavond 26 april 2013 geeft KSA Zwijndrecht er weer een stevige lap op. We bouwen dan een deel van ons parkterrein om tot een feestelijke omgeving waarin we voor de allereerste keer “Den Afterwork” organiseren.

 

U bent na het werk vanaf 18u00 meer dan welkom om op onze gratis after-work party de beentjes los te gooien met leuke, gezellige en sfeervolle muziek van DJ Patrice. Daarnaast hebben we ook een cavabar, diverse bieren en wijnen, een gamma aan frisdranken en een frietkot met hamburgers en worsten om je hongergevoel te stillen. En wie voor 20u00 binnenkomt krijgt een gratis glas cava als aperitief. Gedurende de avond organiseren we ook een mega-dranktombola!

 

Vanaf 21u30 gaat onze after-work party naadloos over in een geweldige ’80-’90-’00-fuif. Begin maar al te trainen om je volledig los te gooien op onze dansvloer! Naast onze after-work party kan je vanaf 21u00 ook in ons Kaffee Kontrast terecht voor speciale producten zoals kwaliteitsvolle wijn, streekbieren en cocktails, geserveerd met aangepaste, rustigere muziek.

 

Kortom een ideale vrijdagavondopvulling!

 

Dus: vanaf 18u00 op het Binnenplein in Zwijndrecht (aan de KSA Lokalen ter hoogte van het Administratief Centrum).

 

 

Laat een bericht achter