Gepost op 5.02.2013door

Op zaterdag 27 april 2013 organiseert KSA Zwijndrecht zijn 10e gokartrace. We verwelkomen een 30-tal ploegen die elk een gokart krijgen; daarmee rijden ze telkens met 2 personen rond. Per ploeg zijn er 6 tot 8 personen (ouder dan 14 jaar) die elkaar als bestuurders aflossen. Na de kwalificatierondes strijden de ploegen tijdens de race om zoveel mogelijk toertjes door de Zwijndrechtse straten te rijden. Na de race maken we de uitslag bekend, en krijgt de winnende ploeg eeuwige roem en een toffe prijs. Je kan dan ook ineens aanschuiven voor ons avondmaal waarbij we iedereen vergasten op onder andere frietjes met stoofvlees!

De inschrijvingen voor onze gokartrace zijn officieel geopend! Wil je met een ploeg deelnemen of heb je nog vragen, surf dan naar www.ksagokartrace.be en vul het inschrijvingsformulier in. De deelnameprijs is 35 euro per ploeg, maar wie zich voor 1 maart inschrijft, krijgt 10 euro korting! Stort dit bedrag op storten op rekeningnummer BE82 8601 1566 1768 met vermelding van ‘inschrijving’ en ‘ploegnaam’. 

Meer informatie (ook over Cafés in ‘t Park op vrijdag 26 april) kan je vinden op www.ksagokartrace.be

 

Laat een bericht achter