Gepost op 8.09.2012door

In november 2011 werd het project voor een eerste keer voorgesteld in jeugdhuis Den Trechter. Om u een update te geven, organiseren wij op maandag 10 september 2012  een nieuwe infoavond in d’Ouwe Werf. Niet alleen zullen hogervermelde plannen worden voorgesteld, maar er zal ook worden ingegaan op de financiering van het project en de timing. Er zal ook een stand van zaken worden gegeven van de lopende offertes, dit gekoppeld aan een voorstelling van wat we nog ontberen.

Kijk hier voor de uitnodiging

Deze netwerkavond zal doorgaan in taverne De Ouwe Werf ,  Statiestraat 5 te Zwijndrecht ,die we die avond volledig tot onze beschikking hebben.  De aanvang is voorzien om 20 uur. De nodige documentatie zal worden voorzien en ook catering zal worden voorzien.  Met het oog op dit laatste, zouden wij u willen vragen om een seintje te geven via bouw@ksazwijndrecht.be.  U kan alles ook nog nalezen op deze website.

Laat een bericht achter