Gepost op 8.03.2012door

Voor de bouw van onze nieuwe lokalen rekenen we op uw steun. Iedereen kan – al dan niet letterlijk – een steentje bijdragen.

Het bouwcomité kan nog extra hulp gebruiken. We zoeken nog enthousiaste vrijwilligers die een deel van hun vrije tijd in dit project willen steken om deze fijne jeugdbeweging een nieuwe thuis te be- zorgen.

U kan ook een daadwerkelijke helpende hand bieden: bouwvakkers, vloerders, loodgieters, schrijnwerkers, elektriciens, stielmannen, … Bent u of kent u iemand met de nodige expertise, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bent u iemand die gewoon mee de handen uit de mouwen wil steken, dan bent u zeker welkom.

Ook voor de omkadering van het project zoeken we nog vrijwilligers die zich willen engageren: administratie, fundraising, sponsoring, catering, feestjes organiseren, …

Natuurlijk zijn we ook nog op zoek naar de nodige financiële middelen om dit project te bekostigen. De voorbije jaren zijn al vele inspanningen gedaan om geld in te zamelen en dit heeft al een mooi bedrag opgeleverd, maar er is nog nood aan extra fondsen. Ook daarvoor willen we een beroep doen op iedereen die ons wil helpen of iemand kent die ons wil helpen. Ook materiële steun bij de reali- satie van dit project is welkom.

 

>> CONTACTEER ONS

‘De jeugd is de toekomst’ wordt vaak beweerd. Daarom ook dat we onze schouders onder dit project willen zetten, omdat we geloven in de toekomst van de jeugd, de jeugdbeweging en KSA in Zwijndrecht. U toch ook?

 

 

 

Laat een bericht achter

Gepost op 8.03.2012door

Voor de bouw van onze nieuwe lokalen rekenen we op uw steun. Iedereen kan – al dan niet letterlijk – een steentje bijdragen.

Het bouwcomité kan nog extra hulp gebruiken. We zoeken nog enthousiaste vrijwilligers die een deel van hun vrije tijd in dit project willen steken om deze fijne jeugdbeweging een nieuwe thuis te be- zorgen.

U kan ook een daadwerkelijke helpende hand bieden: bouwvakkers, vloerders, loodgieters, schrijnwerkers, elektriciens, stielmannen, … Bent u of kent u iemand met de nodige expertise, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bent u iemand die gewoon mee de handen uit de mouwen wil steken, dan bent u zeker welkom.

Ook voor de omkadering van het project zoeken we nog vrijwilligers die zich willen engageren: administratie, fundraising, sponsoring, catering, feestjes organiseren, …

Natuurlijk zijn we ook nog op zoek naar de nodige financiële middelen om dit project te bekostigen. De voorbije jaren zijn al vele inspanningen gedaan om geld in te zamelen en dit heeft al een mooi bedrag opgeleverd, maar er is nog nood aan extra fondsen. Ook daarvoor willen we een beroep doen op iedereen die ons wil helpen of iemand kent die ons wil helpen. Ook materiële steun bij de realisatie van dit project is welkom. Klik hier voor meer info over de financiën.

‘De jeugd is de toekomst’ wordt vaak beweerd. Daarom ook dat we onze schouders onder dit project willen zetten, omdat we geloven in de toekomst van de jeugd, de jeugdbeweging en KSA in Zwijndrecht. U toch ook?

>> CONTACTEER ONS

>> Vul dit info-formulier in en bezorg het ons (MS Word-bestand)

Laat een bericht achter