Gepost op 2.10.2011door

25 oktober 2011

De KSA-lokalen zijn dringend aan vervanging toe. Al vele jaren werden zesurenlopen, gokartraces en andere evenementen georganiseerd door het steuncomité om de bouw van nieuwe lokalen te financieren. Onzekerheid over de locatie van nieuwe KSA-lokalen zorgde voor het uitstellen van verdere initiatieven, maar de laatste jaren hebben gesprekken tussen KSA en het gemeentebestuur resultaat opgeleverd en werd de nieuwe locatie, het oud voetbalterrein in de R. Orlentstraat, bekend. In 2010 werd het bouwcomité opgericht, bestaande uit KSA’ers, oud-KSA’ers en ouders. Er werden ook drie architecten aangesteld om het nieuwe lokaal te ontwerpen.

Na een jaar van werkzaamheden presenteert het bouwcomité de eerste plannen van de nieuwe KSA-lokalen en geeft het ook toelichting bij het bouwproject van KSA.

Alle geïnteresseerden welkom.

Dinsdag 25 oktober 2011
JH Den Trechter
20u00 onthaal
20u30 start presentatie 

Laat een bericht achter